Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek – Uszodadoktor.hu

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a J&D Hungária Kft (székhely: 8640 Fonyód Köztársaság utca 2., adószám:12711408-2-14), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

 

A szolgáltató neve: J&D Hungária Kft.

A szolgáltató székhelye: 8640 Fonyód Köztársaság utca 2.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@uszodadoktor.hu

Cégjegyzékszáma: 14-09-304712

Adószáma: 12711408-2-14

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Kaposvári Cégbíróság

Telefonszámai: 06-1-239-9618, 06-70-312-6872

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató: PrestaShop

 

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”)és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

 

A megjelenített termékek online és személyesen is megvásárolhatóak. A feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Online vásárlás esetén házhozszállítási díj feltüntetésre kerül. Utánvétel esetén utánvételi díjat kell fizetni (50.000 Ft-ig 500 Ft+Áfa, 50.000 Ft felett a vásárlás összegének 1%-a)

 

A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

 

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja

Felhasználókat az akció időtartamáról és feltételeiről.

 

Regisztrált és új felhasználók is kosárba helyezhetnek termékeket. A vásárlás befejezése után a Vásárló bejelentkezhet a már regisztrált fiókjába vagy új Vásárló esetén közvetlenül a fizetés előtt regisztrálhat rendelési adatai elvesztése nélkül.

Ha már kiválasztott egy terméket, de több darabot szeretne belőle rendelni, a bevásárlókosár „Menny” (Mennyiség) oszlopában található "plusz" és "mínusz" jelre kattintva módosíthatja. Ha törölni szeretne egy terméket a kosárból, kattintson az adott termék sorában a „Törlés” ikonra, vagy a „Menny” oszlopban található "mínusz" jel segítségével állítsa  a termék darabszámát "0"-ra. A kosár tartalmát a rendelés folyamán, egészen annak lezárásáig, a weboldal felső részében, a felső vízszintes menüsor végén található "Kosár" ikonra kattintva bármikor megnézheti, illetve módosíthatja.

A megrendelés véglegesítéséhez válasszon szállítási és fizetési módot, fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, majd nyomja meg a „Megerősítem a rendelést” gombot.

Rendeléseit átveheti személyesen Fonyódon vagy Budapesten, vagy választhat házhozszállítást. Fizethet készpénzzel, utalással vagy utánvéttel. Utánvétel esetén utánvételi díj is felszámolásra kerül.

 

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak. A hétvégék és egyéb munkaszüneti napok kivételt képeznek a 48 órás határidő alól.

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-17 óra között történik.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-5 munkanapon belül.

 

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről

Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni

 

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló

45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR

 

Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.